Furude Project: Higurashi no Naku Koro ni Rei (3. Sezon)

Higurashi no Naku Koro ni Rei (3. Sezon)

|

2 yorum:

Skullchukka dedi ki...

Spoiler: Rei ep 4

--

Ve böylelikle geldik harika bir serinin sonuna.
Neler düşünüyorsunuz? İyi miydi, kötü müydü? Rika artık mutlu bir hayat yaşayabileceği için bizim gibi mutlu musunuz?

Ben şahsen biraz hüzünlüyüm. İzlemekten aşırı zevk aldığım bir seriydi, tek tesellim Rika'nın sonunda mutlu sona ulaşmış olması.

Animeler gelip geçer, bir sezon biter diğeri gelir, o olmadı yerini dolduracak animeler gelir; bir de Higurashi gibi olanları vardır, her zaman eşsiz kalan.

Higurashi yakında (umuyorum ki) tahtını Umineko'ya bırakacak. Biz de çılgınlar gibi cadılarla dans edeceğiz. O zamana kadar, Higurashi Visual Novel'i olsun, Mangası olsun, yarım kalmışları tamamlamak lazım.

Peki ya siz? ^^

BooGeMaN dedi ki...

Ah ah keşke bi 24 bölümlük konu daha olsaydı dedim :d ( gerçi gönül ister ben sıkılanakadar bölüm çıkarsınlar ama nesse ) İşin aslı en sevmediğim bölüm son bölüm oldu nerdeyle birçok şeye cevap verelim derken kafa karıştıran birçok konu açtılar üstüne 2 sezon boyunca 1 kere yuzunu gordüğümüz 1 karakteri ( Bernkastel ) üstü kapalı araya dahil ettiler falan filan tek sevindirici olay vardı oda rikanin mutlu sona ulaşması oldu :D İnşallah Umineko da beklediğim gibi Higurashiyi aratmiyicak bir anime olur ve bukadar üstü kapalı sadece sözde geçmiş şeylerle animeyi bitirmezler.

Yorum Gönder

Eleştirileriniz, yorumlarınız, önerileriniz bizim için önemli. Blogger'dan kaynaklanan yorum gönderememe sorunu olabilir. Bu durumda 2. bir kere yorum gönder'e tıklayınız.