Furude Project: İpuçları Hakkında

İpuçları Hakkında

|
Hoşgeldiniz. Bildiğiniz üzre, Higurashi & Umineko, arkanıza yaslanıp kafanızı rahatlatmak için izleyebileceğiniz seriler değil. İkisi de tıpkı bir cinayet romanındaki gibi, sürekli kafanızı çalıştırmaya iten, gizemli olaylarla dolu birer seri. Eğer bu serileri, "bir an önce izleyeyim bitsin de, katil kimmiş göreyim" diye izliyorsanız, muhtemelen bu animeler size uygun değildir. Ryukishi07'nin yapmaktan en çok hoşlandığı şey, yazar ve okur arasındaki entellektüel beyin fırtınasıdır.
Ancak, anime uyarlanmalarında pek çok detay kaybolabiliyor. Bu detayları bilmek isteyip de İngilizce bilgisi yeterli olmayan, ya da spoiler yemekten çekinenler için İpuçları bölümünü hazırladık.

Bu bölüm, spoiler yemeden "katilin kim olduğunu" düşünmek isteyenlerin yeri.
Bu bölüm, "katilin kim olduğunu bulmaktan değil de, katilin kim olduğunu buluncaya kadarki kurulan kurgulardan hoşlananların" yeri. Hoşgeldiniz.

Ancak bazı yazılar, sizin animede geçen temel bir olayı bildiğinizi varsayarak yazılmıştır. Bu durumda, bu olayın hangi bölümde geçtiğini turuncu ile link yanına yazacağım.
Örnek: [Umineko bölüm 24] = [u24]
[Higurashi sezon 2] = [Hs2]
[Hs2 - u5]; Bu yazıyı okumadan önce, Higurashi sezon 2'yi ve Umineko bölüm 5'i bitirdiğinizden emin olun.
= Çevrilmiş yazılar
= Yeni çevrilen yazılar
= Çevrilmemiş yazılar

Yazar: Ryukishi07
Çeviri: Skullchukka





1 yorum:

Unde®minE dedi ki...

Resim süper olmuş :P

Yorum Gönder

Eleştirileriniz, yorumlarınız, önerileriniz bizim için önemli. Blogger'dan kaynaklanan yorum gönderememe sorunu olabilir. Bu durumda 2. bir kere yorum gönder'e tıklayınız.